ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Σαβ: 9:00 - 18:00
Κυριακή Κλειστά
+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
Leoforos Irakliou 211 N.Ionia
14231 Athens Greece

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Image

BIORESONANCE

Η αγωγή του βιοσυντονισμού (BRT and Mora-therapy) έχει τρείς αρχές στον πυρήνα της:

  • Χρήση των προσωπικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων του ασθενούς
  • Χωρισμός των φυσιολογικών από τα παθολογικά κύματα του ασθενούς
  • Αναστροφή των παθολογικών κυμάτων και επίταση των φυσιολογικών

Ο δρ. Morrell σχολιάζει επ’ αυτού: "Η θεραπεία, η οποία απελευθερώνει τον οργανισμό από τους παράγοντες οι οποίοι μπλοκάρουν την ενέργεια του σώματος και την εμποδίζουν, οφείλει να διενεργείται ευθύς εξ’ αρχής, καθώς παρέχει καλύτερες αρχικές συνθήκες για οποιαδήποτε επακόλουθη σειρά συμβατικής θεραπείας, αλλά πολύ συχνά μετά την MORA-Therapy δεν χρειάζεται κάποια άλλη"
Από τα ανωτέρω δεν είναι απαραίτητο να συμπεράνουμε ότι η θεραπεία βιοσυντονισμού μπορεί να αντικαταστήσει παντελώς την χρήση φαρμάκων, αλλά η εμπειρία δείχνει ότι μπορεί σημαντικά να μειώσει την χρήση τους. Το γεγονός ότι το σώμα του καταπονημένου χρόνιου ασθενούς δεν έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια θεραπεία βιοσυντονισμού συνήθως δεν είναι αρκετή και είναι αναγκαίο να ληφθούν φάρμακα, τα οποία εισάγοντας επιπρόσθετες πληροφορίες, θα επιτρέψουν να ενεργοποιηθούν τα αποκλεισμένα αποθέματα, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Κατά την ανάπτυξη της μεθόδου του βιοσυντονισμού, οι δημιουργοί ήρθαν αντιμέτωποι με τις ιδιαιτερότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων τα οποία εκπέμπονταν από τα βιολογικά αντικείμενα. Το γεγονός είναι ότι η καταστολή των τεχνικών ταλαντώσεων είναι στιγμιαία και ολοκληρωμένη, όμως οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν την ικανότητα να συσσωρεύουν παθολογικές πληροφορίες. Ως εκ τούτου, είναι πάντα δυνατόν να διαλύουμε μόνον εκείνες τις διακυμάνσεις που υπάρχουν την παρούσα στιγμή και είναι διαθέσιμες για έκθεση. Εφόσον, επιπροσθέτως, οι πληροφορίες έχουν συλλεχθεί, προχωρούμε στην εισαγωγή των επόμενων παθολογικών πληροφοριών.
Image
Η κατάλληλη συσσώρευση πληροφοριών είναι “υπεύθυνη” για το εάν τα συμπτώματα της ασθένειας επανέλθουν, τα οποία προσπαθήσαμε να απαλείψουμε με την βοήθεια της θεραπείας βιοσυντονισμού, και για το πόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί. Συνεπώς λοιπον, σε μια οξεία νόσο χρειάζονται 5-7 συνεδρίες, οι μεγαλύτεροι και οι ασθενείς με χρόνιες ασθένειες μπορεί να χρειαστούν 8-10 περισσότερες ασθένειες.
Εσείς έχετε να κάνετε κάποια ερώτηση;

Εσείς έχετε να κάνετε κάποια ερώτηση;

SENSITIV IMAGO ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Eirina Sytsova Vogiatzoglou

irina.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Leoforos Irakliou 211
Nea Ionia, 14231 Athens
Greece
tel.+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
+30 211 72 52 203

e-mail: info@sensitiv-diagnostic.gr
www.sensitiv-diagnostic.gr

BUSINESS IDEA

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Sensitiv Imago diagnostic © 2011- 2024
All Rights Reserved
Powered by Bigsmall.gr
Προσοχή! Σύμφωνα με την ρωσική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις η παρούσα έρευνα δεν αντικαθιστά τις ιατρικές εξετάσεις και δεν προορίζεται για την τελική διάγνωση. Το περιεχόμενο της τελικής Έκθεσης έρευνας είναι ευθύνη του χειριστή του μηχανήματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ