ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Σαβ: 9:00 - 18:00
Κυριακή Κλειστά
+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
Leoforos Irakliou 211 N.Ionia
14231 Athens Greece

ΜΕΘΟΔΟΣ

Μέθοδος εξέτασης

Η διαδικασία περιέχει 4 συνεχείς στάδια:

 1. Ο ασθενής θα φορέσει τα ακουστικά
 2. Στα χέρια θα πάρει τον σενσόρα
 3. Ο λέιζερ σαρωτής θα κατευθυνθεί στο θυμός
 4. Το πρόγραμμα θα αρχίσει να λειτουργεί

Μέθοδος εξέτασης

 • Η συγκέντρωση των πληροφοριών (15-20 λεπτά) για την λειτουργία των οργάνων και των  συστημάτων .Η επεξεργασία των πληροφοριών από τον ειδικό,
 • Ο γιατρός δίνει στον ασθενή το γραπτό πιστοποιητικό υγείας με πολύχρωμες εκτυπώσεις της κατάστασης των οργάνων και των συστημάτων.
 • Ατομική επιλογή των φαρμάκων, με την μέθοδο του έλεγχου από την ειδική κάμερα του μηχανήματος, εξέταση της δραστικότητας τους καθώς και ο καθορισμός της πιο αποτελεσματικής δοσολογίας.


Η  SENSITIV IMAGO αυτόματα επιλέγει τα φάρμακα για τον ασθενή.

Στην βάση δεδομένων υπάρχουν  πολλές  φαρμακευτικές εταιρείες  που παράγουν τα φάρμακα, τα ομοιοπαθητικά, τα φυτοφάρμακα και βιολογικά πρόσθετα.  Έκτος από αυτό μπορείτε να προσθέσετε βιοενεργητικά χαρακτηριστικά για κάθε φάρμακο στην βάση δεδομένων του μηχανήματος, βάζοντάς το στην μαγνητο-οπτική εσωτερική κάμερα, που υπάρχει στο σύμπλεγμα.
 


Οι αγοραστές του SENSITIV IMAGO είναι:

 • Οι γιατροί – για την ειδικευόμενη πρακτική
 • Τα ιατρικά κέντρα- σαν βασικός ή συμπληρωματικός εφοδιασμός για την εξέταση
 • Οι διανομείς των συμπληρωμάτων διατροφής (Solgar,Nature Plus,Vivo Verde,Vita Melia,Forever Nutri-Lean,Superfoods, Coral Club, NSP, Tiens, Dr.Nova και άλλα) για την επιλογή των φαρμάκων τους στους πελάτες και την ενίσχυση του κινήτρου για την αγορά των φαρμάκων τους και την επέκταση του διανομικού τους δικτύου.
 • Οι παραγωγοί των καλλυντικών, των τροφίμων και άλλων φαρμάκων – για να αποτιμήσουν και να διαλέξουν την βέλτιστη σύνθεση των προϊόντων τους.
 • Τα σαλόνια ομορφιάς, τα κέντρα εξυγίανσης – για την συμπληρωματική επιχείρηση, παράλληλη με τα βασικά είδη δραστηριότητάς τους.
 • Η βασικότερη ομάδα – για την αρχή της καινούργιας επιχείρησης ‘από την αρχή’ , σ’αυτούς τους πελάτες προσφέρουμε την βοήθεια σε θεμελίωση του γραφείου διάγνωσης που χρησιμοποιεί το μοντέλο της δουλειάς μας με τον εφοδιασμό μας.

 

Το SENSITIV IMAGO είναι υλικό διαγνωστικό σύστημα για την ακριβή διάγνωση του ανθρώπινου οργανισμού

 

Eirina Sytsova Vogiatzoglou

irina.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Leoforos Irakliou 211
Nea Ionia, 14231 Athens
Greece
tel.+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
+30 211 72 52 203

e-mail: info@sensitiv-diagnostic.gr
www.sensitiv-diagnostic.gr

BUSINESS IDEA

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Sensitiv Imago diagnostic © 2011- 2024
All Rights Reserved
Powered by Bigsmall.gr
Προσοχή! Σύμφωνα με την ρωσική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις η παρούσα έρευνα δεν αντικαθιστά τις ιατρικές εξετάσεις και δεν προορίζεται για την τελική διάγνωση. Το περιεχόμενο της τελικής Έκθεσης έρευνας είναι ευθύνη του χειριστή του μηχανήματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ