ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Σαβ: 9:00 - 18:00
Κυριακή Κλειστά
+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
Leoforos Irakliou 211 N.Ionia
14231 Athens Greece

Sensitiv Imago 500

Sensitiv Imago 500

Διαγνωστική  μέσω υπολογιστή  του Sensitiv  imago 500. Από τις καθιερωμένες διαγνωστικές συσκευές υγείας, η Sensitiv  Imago 500 είναι  σήμερα το καλύτερο  και πιο ολοκληρωμένο διαγνωστικό σύστημα. Το όργανο είναι υψηλής  κλάσης και αποτελεί πρότυπο σε αυτή την κατηγορία.

Τα διαγνωστικά όργανα Sensitiv Imago 500 προορίζονται για εκείνους οι οποίοι αξίζουν μόνο το καλύτερο.

Sensitiv Imago 500

Sensitiv Imago 500Η σύνθετη μονάδα οργάνων για την τεχνολογική διαγνωστική θα ικανοποιήσει ακόμα και τις υψηλότερες ανάγκες για την  αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας. Τα όργανα νέας γενιάς παράγονται στις κοινές επιχειρήσεις της  Αlfa-MED  της Μόσχας.  Οι μονάδες οργάνων προετοιμάζονται στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Ρωσία.  Η χρήση τους επιτρέπεται στις χώρες της Ευρώπης.

Για την ενίσχυση της αυθεντικότητας, το διαγνωστικό όργανο ολοκληρώνεται από τις απομακρυσμένες συσκευές. Οι πληροφορίες από τις διαφορετικές συσκευές και τους αισθητήρες υποβάλλονται σε επεξεργασία από δύο ξεχωριστούς και ιδιαίτερα αποτελεσματικούς μικροεπεξεργαστές.

Η  Sensitiv Ιmago 500 αποτελείται από δύο συστήματα αισθητήρων: γερμανικό σύστημα SBA σε ποσότητα 500 αισθητήρων και ρωσικών συσκευών ανάλυσης 30.000 τεμαχίων. Αυτή είναι η πολύ σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την ακρίβεια, τη σταθερότητα και την τιμή των διαγνωστικών.

Τα βασικά μέρη των διαγνωστικών υπολογιστών υγείας περιέχουν ηλεκτρονικούς πομπούς, υπέρυθρους δέκτες και εξαρτήματα ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής.

Δύο οπτικό-μαγνητικές φωτογραφικές μηχανές αποτελούν το κύριο μέρος του οργάνου και μεγιστοποιούν στο 99% την ακρίβεια της διάγνωσης. Μπορούν, επίσης, να υπολογίσουν το ποσοστό επί  % βελτίωσης ή επιδείνωσης της υγείας μετά από κάποια θεραπεία.

Οι ευαίσθητοι αισθητήρες σε συνδυασμό με τον ψεκασμό με nonmagnetic καθώς και οι αισθητήρες bilogical αποτελούν πολύ σημαντικά μέρη της διαδικασίας. Η συσκευή  Sensitiv Imago 500 περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα των προτύπων της κατηγορίας 100… και της οικονομικής κατηγορίας 60… .

Το λογισμικό αναβαθμίζεται συχνά ετησίως.


Η συσκευή Sensitiv Imago  περιέχει:

 1. Τα ακουστικά (η συσκευή που τοποθετείται στο κεφάλι) περιέχουν:SBA αισθητήρες – όχι λιγότεροι από 500 αισθητήρα ασφαλείας ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής,δέκτη υπέρυθρης ακτινοβολίας,2 ηχητικούς πομπούς,30000 quasi-σταθεροποιητικές αναλυτικές συσκευές , οι οποίες είναι ρυθμισμένες για υψηλή συχνότητα.
 2. Σύστημα ευαίσθητων αισθητήρων. Συμπληρωματική μέθοδος δοκιμής για μείωση των σφαλμάτων και έλεγχο της αγωγιμότητας των ιστών. Δύο αισθητήρες – διπολικός και επιτραπέζιος.
 3. Ένα ζευγάρι μαγνητο-οπτικές κάμερες που λειτουργούν σε έγχρωμη λειτουργία. Για έλεγχο μονάδων εξυγίανσης με τη βοήθεια του εξωτερικού τεστ σε κλειστή λειτουργία.
 • Μονάδα προσαρμογής στη χειροκίνητη και αυτόματη λειτουργία. Για την επιτυχή εργασία σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου.
 • Αυτόματη ευθυγράμμιση. Επιπλέουσα γεννήτρια συχνοτήτων.
 • Θύρα σύνδεσης προηγμένων περιφερειακών συσκευών.
 • Σύστημα ψηφιακών φίλτρων.
 • Μονάδα βιοανάδρασης.
 1. ΚΟΔ (κβαντικο-οπτικός Ο αισθητήρας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσθετες πληροφορίες για τον εξεταζόμενο. ΚΟΔ-αισθητήρας βρίσκεται σε ξεχωριστό θάλαμο   και παρέχει σταθερή ενίσχυση των σημάτων.
 2. Κλειδί USB.
 3. Καλώδιο σύνδεσης για θύρα COM
 4. Καλώδιο σύνδεσης για τον υπολογιστή μέσω USB θύρα.
 5. Καλώδιο σύνδεσης με το κυλινδρικό ηλεκτρόδιο διπολική αισθητήρα.
 6. Εξωτερική τροφοδοσία.
 7. Διαβατήριο.
 8. Βίντεο μαθήματα σε CD.

 

Eirina Sytsova Vogiatzoglou

irina.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Leoforos Irakliou 211
Nea Ionia, 14231 Athens
Greece
tel.+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
+30 211 72 52 203

e-mail: info@sensitiv-diagnostic.gr
www.sensitiv-diagnostic.gr

BUSINESS IDEA

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Sensitiv Imago diagnostic © 2011- 2024
All Rights Reserved
Powered by Bigsmall.gr
Προσοχή! Σύμφωνα με την ρωσική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις η παρούσα έρευνα δεν αντικαθιστά τις ιατρικές εξετάσεις και δεν προορίζεται για την τελική διάγνωση. Το περιεχόμενο της τελικής Έκθεσης έρευνας είναι ευθύνη του χειριστή του μηχανήματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ