ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Σαβ: 9:00 - 18:00
Κυριακή Κλειστά
+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
Leoforos Irakliou 211 N.Ionia
14231 Athens Greece

ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Μια άλλη θαυμάσια δυνατότητα της Sensitiv imago είναι η εξέταση φαρμάκων.

Το σύστημα παρέχει μια μοναδική δυνατότητα γραφής συχνότητας οποιουδήποτε φάρμακου και να κάνει σύγκριση φασματικών χαρακτηριστικών ταυτόχρονα  για  τις πολλές χιλιάδες φαρμάκων που υπάρχουν ήδη στη βάση δεδομένων  με τα φασματικά χαρακτηριστικά της παθολογικής διαδικασίας  για να επιλέξει  για  θεραπεία  το αποδοτικότερο φάρμακο.
 
ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Η  μέθοδος NLS  αναπτύσσεται και  βελτιώνονται συνεχώς. Με τη βοήθεια των νέων συστημάτων με τους ψηφιακούς αισθητήρες  η  NLS διαγνωστική γίνεται όχι μόνο γρηγορότερη, αλλά  και ποιο ποιοτική. Είναι γεγονός, ότι η τρισδιάστατη απεικόνιση των  αποτελεσμάτων σύντομα θα  μπουν στην καθημερινή πρακτική στην ιατρική.

Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους διαγνωστικής, η ανάλυση NLS δεν παράγει μαγνητικά πεδία της υψηλής έντασης.
 
Ακόμα και στις περιπτώσεις, όταν τα κλινικά συμπτώματα είναι εντελώς χαρακτηριστικά, η διαγνωστική μέθοδος NLS επιτρέπει την πρόσθεση πληροφοριών για το μέγεθος του προβλήματος και για την πρόγνωση. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έχει τον κύριο ρόλο για τη γρήγορη πρόγνωση και τη σωστή επιλογή θεραπείας.
 
Το  «Sensitiv Ιmago» περιέχει μια βιο-αίθουσα που αντιβουίζει, η οποία επιτρέπει την δοκιμή των σκευασμάτων βελτίωσης της υγείας, που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη βάση δεδομένων του προγράμματος «Sensitiv imago». Αυτό θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια της λειτουργίας «Vegeto-test». Κατά συνέπεια, με εντολή του προγράμματος «Sensitiv imago» και με τη βοήθεια της αίθουσας που αντηχεί, η βιοενεργητική δυνατότητα του σκευάσματος θα εγκλωβιστεί και θα προστεθεί στο διάγραμμα περιγράφοντας την κατάσταση του οργάνου, που υποβλήθηκε στο «Vegeto-test» και θα έχουμε άμεσα ένα εικονικό όργανο, το οποίο θα προβλέπει την κατάσταση του οργάνου μετά την λήψη του δοκιμασμένου σκευάσματος. Η αποδοτικότητα του δοκιμασμένου σκευάσματος μπορεί επίσης να αξιολογηθεί με τη λειτουργία «Συγκριτική ανάλυση».
 
Η αίθουσα που αντηχεί, επίσης ενεργοποιεί την δημιουργία πληροφοριακών σκευασμάτων (spectronosods). Αυτό είναι δυνατό με τη χρήση της λειτουργίας «Ανατύπωσης» του προγράμματος «Sensitive Ιmago». Για τα spectronosod μπορεί να χρησιμοποιηθεί το διάγραμμα οποιουδήποτε σκευάσματος βελτίωσης της υγείας, το οποίο είναι καταχωρημένο στη βάση δεδομένων ή το ανάστροφο διάγραμμα μιας παθολογικής διαδικασίας, που ο ειδικός θέλει να χρησιμοποιήσει. Το επιλεγμένο διάγραμμα θα γραφτεί σε έναν πίνακα (οινόπνευμα, ζάχαρη κ.λπ.) και το spectronosod είναι έτοιμο. Μετά από αυτό, η τελική ουσία, στην οποία το διάγραμμα των επιλεγμένων προτύπων μεταφέρθηκε, θα ληφθεί όπως ορίζεται από τον παθολόγο.

Όλα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα μπορούν να διδαχθούν για να εργαστούν με το Hardware και το λογισμικό της «Sensitiv Ιmago»


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ
 

Eirina Sytsova Vogiatzoglou

irina.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Leoforos Irakliou 211
Nea Ionia, 14231 Athens
Greece
tel.+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
+30 211 72 52 203

e-mail: info@sensitiv-diagnostic.gr
www.sensitiv-diagnostic.gr

BUSINESS IDEA

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Sensitiv Imago diagnostic © 2011- 2024
All Rights Reserved
Powered by Bigsmall.gr
Προσοχή! Σύμφωνα με την ρωσική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις η παρούσα έρευνα δεν αντικαθιστά τις ιατρικές εξετάσεις και δεν προορίζεται για την τελική διάγνωση. Το περιεχόμενο της τελικής Έκθεσης έρευνας είναι ευθύνη του χειριστή του μηχανήματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ