ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Σαβ: 9:00 - 18:00
Κυριακή Κλειστά
+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
Leoforos Irakliou 211 N.Ionia
14231 Athens Greece

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SENSITIV IMAGO»

Το πρόγραμμα «Sensitiv Ιmago» περιέχει λεπτομερείς εγκυκλοπαιδικές περιγραφές όλων των προτύπων και έτσι μετατρέπεται σε ένα μοναδικό εγχειρίδιο. Ο χειριστής, ο οποίος εκτελεί το τεστ με την συσκευή  «Sensitiv Ιmago» μπορεί να δει την περιγραφή οποιουδήποτε προτύπου και να σχολιάζει περιγράφοντας το πρότυπο αυτό, προτού πραγματοποιήσει την διάγνωση. Επιτρέπει την αποτροπή περιττών και λανθασμένων διαγνώσεων και συστάσεων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SENSITIV IMAGO» Η απλουστευμένη επιλογή προτύπων - τα πιθανότερα πρότυπα για το αναλυθέν όργανο τοποθετούνται στην αρχή του καταλόγου προτύπων. Τα λιγότερα αυθεντικά τοποθετούνται στο τέλος του καταλόγου προτύπων. Όταν επιλέγεται το σωστό πρότυπο, ο χειριστής δεν χρειάζεται να ελέγξει τον κατάλογο προτύπων - το πιθανότερο, και επομένως, καταλληλότερο για να συμπεριληφθεί στην ιατρική γνωμάτευση, βρίσκεται στην αρχή του καταλόγου και δεν είναι απαραίτητο να ψάξουμε γι’ αυτό.

Τυποποιημένος οξύς συντονισμός: αυτή η λειτουργία επιτρέπει την πρόβλεψη της πιθανότητας ανάπτυξης ή προόδου της διαδικασίας, που χαρακτηρίζεται από τα πρότυπα στο εγγύς μέλλον. Συνήθως, όταν χρησιμοποιείται ο οξύς συντονισμός, επιβεβαιώνουμε μια υψηλή πιθανότητα προτύπου. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο τα πρότυπα πρέπει να προστεθούν στην ιατρική γνωμάτευση, δεδομένου ότι η διαδικασία που χαρακτηρίζεται από τα πρότυπα έχει ήδη φθάσει σε μια ψηλή πιθανότητα παρουσίας στο όργανο ή πρόκειται να φθάσει στο εγγύς μέλλον και είναι απαραίτητο να αρχίσει μάχη ενάντια στην διαδικασία αυτή. Βάσει των αποκτηθέντων προτύπων, τα σκευάσματα για βελτίωση της υγείας μπορούν να επιλεχτούν.

Ανάλυση της κατάστασης οργάνου: η δεδομένη λειτουργία επιτρέπει την πραγματοποίηση άμεσης ανάλυσης της παθολογικής κατάστασης ενός συγκεκριμένου οργάνου. Ε¶πιτρέπει επίσης να καθοριστούν οι πιθανότερες διαδικασίες, περιγράφοντας την παθολογική κατάσταση ενός οργάνου, ¶να χορηγηθούν τα σκευάσματα για την βελτίωση της υγείας, επιδρόντας στο παθολογικό κέντρο και αυτό θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη πάλη ενάντια στις παθολογικές διαδικασίες και την αφαίρεση μιας λοίμωξης, το ταχύτερο δυνατόν.

Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας προετοιμασίας της γνωμάτευσης ικανοποιεί τις ερωτήσεις όλων των χρηστών της «Sensitiv Ιmago». Συστάσεις, σχετικές με δίαιτα, ασκήσεις φυσιοθεραπείας, ύπνος και πρόγραμμα ξεκούρασης, σύσταση για μερικές πρόσθετες αναλύσεις και διαβουλεύσεις με ειδικούς, μπορούν να προστεθούν με τη πίεση δύο κουμπιών. Εικόνα

Προσωπική επιλογή σκευασμάτων για βελτίωση της υγείας.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ
 

Eirina Sytsova Vogiatzoglou

irina.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Leoforos Irakliou 211
Nea Ionia, 14231 Athens
Greece
tel.+30 697 350 84 66
+30 210 27 98 260
+30 211 72 52 203

e-mail: info@sensitiv-diagnostic.gr
www.sensitiv-diagnostic.gr

BUSINESS IDEA

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Sensitiv Imago diagnostic © 2011- 2024
All Rights Reserved
Powered by Bigsmall.gr
Προσοχή! Σύμφωνα με την ρωσική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις η παρούσα έρευνα δεν αντικαθιστά τις ιατρικές εξετάσεις και δεν προορίζεται για την τελική διάγνωση. Το περιεχόμενο της τελικής Έκθεσης έρευνας είναι ευθύνη του χειριστή του μηχανήματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ